VERA CRUZ AMETHIST

Dit is een bijzondere Lemurische healer en een perfecte laser voor energiewerk, energetisch lichaamswerk, meditatie en spiritueel werk. De vera cruz amethist uit Mexico brengt intense transformatie op gang, en bevordert het loslaten van wat jou verhindert in de groei van je bewustzijn en geestelijke wakkerte. Hij helpt je los te laten, te verwerken en te accepteren, zodat er ruimte ontstaat voor nieuw, voor licht, voor intense groei. De vera cruz amethist bevordert innerlijke ruimte en rust, schenkt intense harmonie, zachtheid en een besef van al-eenheid. Hij bevordert het ontwikkelen van diep Zelf-inzicht en helpt om ongewenste denkpatronen, gewoontes en verslaving op te heffen. Hij helpt je te verbinden met geliefden over de grenzen heen, ook geliefden die zijn overgegaan, en hij connecteert met je diep ‘zieleweten’.

Uiteraard heeft de vera cruz ook de eigenschappen van de amethist in het algemeen, weliswaar in een groter uitstralingsveld en sterker.

Over de amethist in het algemeen:

Amethist maakt helder, innerlijke rustig, gefocust en geconcentreerd. Dit kristal helpt om bij onszelf te blijven en ‘verhalen’ van anderen niet aan ons te laten kleven. Dit is een spiritueel bevorderend kristal, en het spiegelt ons welke keuzes en beslissingen gunstig zijn voor onze groei en ons algemeen welzijn. Dit is tevens een ‘rouwsteen’, hij helpt om verdriet zinvol en met inzicht te verwerken, en emoties te aanvaarden maar ook tijdig los te laten. Amethist ontstoort de omgeving van mentale spanning, emotie, aardstraling en elektrostatische straling. Ook wordt amethist vaak gebruikt door studenten en mensen die mentaal werk verrichten en vaak beroep doen op hun geheugen en intellectuele capaciteiten. Ook mensen die hun aandacht snel laten afleiden en/of versnipperen hebben veel baat bij dit heilzaam kristal. Ook biedt amethist ons een grote hulp bij het versterken van ons vertrouwen in onszelf en situaties. De amethist toont ons waar we onszelf blokkeren, en helpt ons zacht en mild om fixaties, valse overtuigingen en herhaling van patronen te herkennen en aan te pakken. Hij geeft ons een duwtje in de rug om ons vol vertrouwen en passie te kunnen overgeven aan wat we te doen hebben. Amethist bevordert geestelijke helderheid en spirituele groei, en helpt ons om intuïtief weten te raadplegen. In combinatie met rozenkwarts en bergkristal schenkt hij een groots harmonieus veld en krijgt hij ook de eigenschap om te zorgen voor een goede gronding.


Contact : info@omniterra.be