VENSTERKWARTS of celestial light keeper kristal…

Dit op zijn minst erg bijzonder kristal is in lagen gevormd, en vormt als het ware vensters. De oranje kleur ontstaat door het in laagjes vergroeid zijn met gekristalliseerd hematiet-erts, wat het kristal nog unieker en sterker helend maakt. Door de aanwezigheid van het hematiet-erts is dit tevens een ‘golden healer’.

Vensterkwarts is een schenker van absoluut liefdevol en helder bewustzijn. Het kristal tilt je gehele frequentie en uitstraling op, en schenkt helder inzicht en licht. Dit uniek kristal is uiterst geschikt voor zowel heling, meditatie, groei in bewustzijn en liefdevol inzicht als voor stevigheid, gronding, doorzetting en vertrouwen. Zijn grondende eigenschappen schenken ons creativiteit, vrolijke speelsheid, verwondering en een ontvankelijke geest, en hij helpt ons om het oude los te laten, maar ook om oude patronen, gewoontes, en dwanggedachten vaarwel te zeggen.

Vensterkwarts is één van de allerhoogst vibrerende kristallen van het kristallenrijk om ons met het hogere liefdevolle en alwetende Zijn te verbinden, en om ons vanwaaruit te laten inspireren voor het dagelijkse leven. Dit kristal leidt ons naar de essentie, en helpt ons om emotie en bijzaak te relativeren. Zijn helende eigenheid helpt ons om zijn invloed gemakkelijk en spontaan volledig in ons op te nemen.

Dit kristal is een concentraat van Licht.

Vensterkwarts wordt rechtstreeks op het lichaam aangebracht, op plaatsen van stressophoping en emotionele blokkade. Wanneer je het kristal in de hand houdt en je jou er in een stil momentje mee verbindt, dan bereikt zijn kosmisch licht elke cel en je hele wezen. Dit kristal harmoniseert, deblokkeert alle chakra’s en tilt je gehele uitstraling op naar een hoger niveau. Het maakt je a.h.w. groter, stiller, ‘mooier’ door je zo sterk naar buiten te helpen stralen in wat je écht bent. Bovendien is dit kristal een grote hulp bij het omzetten van stress in rust. Het is zeer helend om vensterkwarts bij je te hebben voor een verkwikkende en helende slaap.


Contact : info@omniterra.be