SUPER SEVEN

Dit is een bijzonder meesterkristal dat van nature steeds in 7 verschillende mineralen voorkomt. Die zijn met elkaar vergroeid, waardoor ze elkaars werking versterken en een uniek geheel zijn.

De 7 mineralen zijn amethist, rookkwarts, bergkristal, rutielwarts, cacoxeniet, lepidocrociet en goethiet. Het is heel bijzonder dat deze mineralen allen op zich ontgiftend, ontstorend, reinigend werken en een heldere geest stimuleren. Hét woord bij de super seven is transformatie, zowel op persoonlijk vlak als op vlak van spirituele/geestelijke groei. Maar tegelijk is dit kristal erg belangrijk voor een goede gronding in het hier en nu, en een grote hulp om trouw aan jezelf te zijn, goed bij jezelf te blijven en te doen wat goed voor je is. Super seven is als een antenne die ons verbindt met ons ‘grotere’ zelf en met het ‘Al’.

Zijn taal is intuïtie. De super 7 is de sleutel tot de Akasha Kroniek (het absolute innerlijke weten). Het is heilzaam om je geregeld met dit bijzonder kristal te verbinden en er even een aandachtsmoment mee in stilte te zijn. Super seven helpt je om je innerlijk weten als antenne te gebruiken, en trouw te zijn aan je hart t.o.v. wat je hoofd je aan twijfels, angst en rommel ingeeft.

Dit is een hoogst sacraal kristal, geef het de zachtheid en aandacht die je eigenlijk aan jezelf mag schenken. De super seven zal je helpen om vaste patronen los te maken, niet-constructieve ideeën en oordelen achter je te laten en trouw het pad van zelfverwerkelijking te volgen.


Contact : info@omniterra.be