SJAMAANSTEEN (of LODOIET) met ZWAVELKRISTAL

Dit kristal geeft diepte-inzicht in het groter zelf dat je bent, voorbij temperament, wensen, leeftijd,… Sjmaansteen reinigt de aura, en versterkt onze natuurlijke ‘ozonlaag’: een soort filter in ons energieveld, belangrijk om met onze energie om te gaan en om uit te filteren wat wel en niet bij ons binnenkomt. Door de aanwezigheid van deze ertsen is dit kristal zowel een grote hulp om goed onze wortels in de grond te houden, als om spiritueel te groeien en te verdiepen.

Dit kristal maakt je energieveld schoon, en verfijnt/verhoogt de frequentie ervan. Sjamaankwarts stimuleert een groot respect voor al wat leeft, en schenkt ons een diep besef van de eenheid van al wat is. Sjamaankristal is een aangename hulp om intens bij jezelf te komen, even stil te worden en af te stemmen op dat ‘al wat is’. Het wordt heel vaak gebruikt als sacraal instrument om ongedwongen inzicht vrij te maken en te ontwaken in bewustzijn. Dit is een groot geschenk, want sjamaankristal stimuleert het ontwaken van innerlijk weten, en van zetten van stappen die geluk en harmonie bevorderen.

Deze sjamaansteen is vergroeid met gekristalliseerd zwavel, waardoor het geheel een bijzonder ontgiftende invloed uitoefent. Gekristalliseerd zwavel heeft net het omgekeerde effect van ‘zwavel’, dat giftig is: het neutraliseert emotioneel gif zoals mentale spanning, stress en emotionele ballast. Zwavekristal schenkt helder inzicht, een wakkere en positieve ingesteldheid, en helpt innerlijk weten toegankelijk te maken in het dagelijkse leven. Of m.a.w.: zwavelkristal scherpt onze intuïtie aan. Bij warme en goedhartige mensen helpt dit kristal om liefdevolle intenties om te buigen naar henzelf, waar deze mensen vaak zichzelf vergeten, ‘leeg’ lopen en zichzelf weggeven. Zwavelkristal heldert ons energieveld op en ontstoort mentale spanning die van anderen afkomstig is, ook in de ruimte waar hij staat. Dit warm en vriendelijk kristal brengt je bij jezelf, en in de kracht om alles vanuit jezelf te doen i.p.v. vanuit je hoofd, je wensen en emoties.


Contact : info@omniterra.be