PURPERIET

Dit bijzonder kristal helpt je om je vrij te voelen in je uitdrukking en je voorkomen. Het stimuleert je om volop in jezelf te geloven, om je eigen weg te gaan en te staan voor jouw waarden en ideeën. Purperiet helpt je om bij jezelf te blijven, en geen troep of overtuigingen van anderen aan je te laten kleven, het helpt om je niet te laten beïnvloeden door onbruikbaar of onjuist advies. Purperiet geeft je het besef dat je vrij bent, en thuis bij jezelf. Bovendien is dit kristal erg bevorderlijk voor het verwerven van inzicht en het beroep doen op je innerlijk weten en intuïtie.

Het opent je geest voor creatieve ideeën en het helpt je te kijken naar mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Purperiet schenkt verdieping en geestelijke helderheid, en is een mooie stimulans voor de geestelijke en spirituele groei. Dit toch wel zeldzaam kristal vitaliseert zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak, en helpt ons om grote moeheid te overwinnen. Het is een ‘voeder’, hij helpt ons om voeding uit de ether op te nemen. Je energieveld heeft bovendien veel baat bij de purperiet, het wordt gevoed, gereinigd en ontstoord van mentale en fysiek aanwezige ballast. Hij ruimt pakjes om die we met ons mee zeulen, overtuigingen die gegroeid zijn en ons afremmen.

Ook helpt purperiet om te durven, en om oude en onbruikbaar geworden patronen los te laten, en open te staan voor anders en nieuw. Purperiet heeft een zalvende en erg helende invloed op troosteloosheid, moedeloosheid, geestelijke uitputting, wanhoop en verdriet.


Contact : info@omniterra.be