PROFEETSTEEN uit de Libische woestijn

Dit is zowat de krachtigste steen om hoogst licht om te zetten in bruikbare vibratie in ons menselijke lichaam en in het leven op Aarde. Net zoals het Libisch gouden glas ontstond dit kristal door een meteorietinslag in de Westelijke woestijn in Egypte. De profeetsteen kan grillige vormen aannemen, de meest zeldzame profeetsteen is stervormig. Eigenlijk heeft dit kristal nog geen sluitende naam, hij krijgt verschillende namen, maar het meest wordt hij ‘profeetsteen’ genoemd o.w.v. zijn bijzondere eigenschappen om het universele tijdloze wezen dat we zijn te laten spreken tot ons menselijke bewustzijn.

In de tijdloze universele dimensie betekent dit dat het wetende bewustzijn van zowel vroeger als later zich aan ons kan laten zien, en dat ons groter ‘weten’ zich als een profeet aan ons huidig menselijk bewustzijn kan voordoen. Zoals het Libisch gouden glas brengt de profeetsteen sterrenstof en aarde tot een bijzondere hoogbewuste trigger vanuit ons onbegrensde weten ten opzichte van onze menselijke realiteit.

Dit kristal helpt ons om voorbij ons menselijk denken te gaan, om los van tijd en ruimte te kijken. Het opent ons universeel wetend bewustzijn, waardoor emotie, angst, overtuiging en dualistisch denken als relatief wordt ervaren en geaccepteerd. Deze vibratie helpt ons om ons menselijke vastgeroeste, ‘verouderde’ bewustzijn te overstijgen en te transformeren naar de manifestatie van het wakkere Zijn en Weten.

Dit kristal werkt als een stimulans voor bewustwording. Zo bijzonder eraan is dat een stevige gronding en ongewone lichtvoeding samengaan in dit transformatiekristal. Voor wie een stevige gronding mist zal de profeetsteen als sterk grondend en ‘aardevoedend’ kristal werken, en wie spirituele openheid en besef van wakker-zijn mist wordt daarin gestimuleerd door de profeetsteen. Dit kristal weet a.h.w. uit zichzelf wat er nodig is voor balans en harmonie, leidend tot wakkerte.


Contact : info@omniterra.be