PERIDOOT of OLIVIJN

Peridoot is de transparante ‘edelsteen’-versie van de familie olivijn. Dit kristal helpt ons om trouw te zijn aan wat goed voor ons is, en te creëeren wat ons de beste mogelijkheden geeft. Hij spiegelt ons mild en helpt ons om in te zien hoe we emoties, frustraties, zorgen en kwaadheid los kunnen laten. Hij buigt het gevoel van frustratie of mislukking om in inzicht en levensles, en motiveert om daarmee aan de slag te gaan, in het belang van innerlijke rust en harmonie. Harmonie is hier een sleutelwoord, ook in onze contacten en relaties. Dit kristal helpt ons gevoelsleven in balans te zijn, en is een grote hulp bij stemmingsschommelingen en gepieker. Daarnaast versterkt de peridoot ons zijnsbesef, en helpt hij ons om onze energie zo te manifesteren dat invloeden van anderen, spanningen en emotionele troep die niet bij ons hoort op te ruimen en niet binnen te laten.

Peridoot versterkt onze wilskracht, onze vitaliteit en daadkracht, en helpt ons om trouw te zijn aan onze weg en wat goed voor ons is. Bovendien toont peridoot ons onbruikbaar geworden patronen en belemmerende of inperkende ideeën en frustraties vanuit ons verleden, en hij helpt ons om deze via inzicht achter ons te laten. Peridoot spiegelt ons mild wat het emotionele hoofd ons wijsmaakt, en versterkt de kracht om daaraan voorbij te gaan, en trouw te zijn aan onze essentie.

Dit is het kristal voor zelfreflectie, en het geeft ons de kracht om geconfronteerd te worden, schuldgevoel los te laten en twijfels te ontkrachten. Hij bevordert harmonie en zet stress om in geestelijke rust. Loslaten, trouw zijn aan onszelf, naar binnen kijken en goed voor onszelf zorgen staat hier centraal. Peridoot reinigt ons energieveld en bevordert ontgifting in de lever.


Contact : info@omniterra.be