OER-WATER IN BLAUWE AGAAT

Dankzij water is er leven op onze planeet. Het is een uitzonderlijk wonder wanneer we te maken krijgen met oeroud bewaard gebleven water. Behalve in de oude ijskappen van de Noordpool is er nog nauwelijks oer-water te vinden. Af en toe vinden we een minuscule bel in een kwarts (bergkristal, amethist). Wanneer dit oerwater te mogelijkheid niet kreeg om tijdens het kristalliseren te verdampen, en het in de kristal is gebleven, dan spreken we van een enhydro-kristal.

Het oerwater bevat alle elemenenten voor creatie, en alle fysieke leven is eruit voortgekomen. Dit oerwater draagt informatie van onschatbare waarde, en geeft dat door aan het water in ons lichaam (dat voor zo’n 65% uit water bestaat). Bovendien bereikt deze schat aan helende en wijze informatie ook meteen ons gehele energieveld. Het is bijzonder heilzaam om het oppervlak van de agaat met de huid in aanraking te brengen. Dit kristal kan als massagesteen worden gebruikt, maar heeft ook een zeer intens contact bij aanraking van de chakra’s of van plaatsen waar spanning in het lichaam opgestapeld zit.

Over de blauwe agaat:

Hij spiegelt wat ons lichaam van ons verlangt, en zegt wat ons zieltje nodig heeft. Maar hij toont ook wanneer we iets dienen te herzien, relatiever of objectiever te bekijken. En hij toont hoe we iets verstandig of doeltreffend kunnen aanpakken. Verbind je met deze steen alvorens je een beslissing neemt of om je te inspireren voor de aanpak van een situatie of probleem. De blauwe chalcedoon stimuleert ons om los te laten en ons goed uit te drukken. Ook is hij een trooster en een hulp bij het helen van oude trauma’s. Hij helpt ons om pakketjes en verhalen van anderen los te laten en goed bij onszelf te blijven. Dit kristal ontstoort energie die niet bij ons hoort, en balanceert onze energie en de ruimte waar hij zich bevindt.


Contact : info@omniterra.be