NUUMMIET

Dit is één van de alleroudste kristallen die we kunnen vinden, zoals shungiet. Nuummiet dwingt respect af, en een oprechte intentie om ermee om te gaan. Dit is niet ‘zomaar’ een kristal. De mate waarin je jou ervoor openstelt is van belang voor zijn effect bij jou. Hij sterkt je uitstraling op zo’n bijzondere manier (als je er een goede ‘relatie’ mee opbouwt) dat hij onbruikbare energetische rommel maar ook destructieve intenties van je kan afweren.

Je moet dit kristal aankunnen, je moet ermee kunnen omgaan om er iets aan te hebben. Zoniet, dan kan je er niets mee. Heb je al een lange weg van bewuste wakkerte en groei afgelegd en ben je bereid om te bewegen, los te laten, in jezelf te kijken, alles op zijn kop te zetten, dan zal je van dit bijzonder kristal veel hulp krijgen, op je weg naar de essentie van je wezen.

Hij spiegelt je, en toont je waar je in gewoontes en onbruikbaar geworden patronen blijft steken. Hij ruimt de ballast op die je vanuit een onvoorstelbaar ver verleden met je meedraagt, en hij herschrijft, harmoniseert, heelt en balanceert waar nodig. Zijn intelligentie (om het zo te noemen) is van een ongekende soort en lijkt buitenaards. Voor wie respectvol en ontvankelijk met dit kristal omgaat is de nuummiet een kosmische voeder en tegelijk een gronder, een warme vriend en tegelijk een soms confronterende spiegel, een losmaker en tegelijk een stimulans om je wezen te herschrijven naar wie je werkelijk bent.


Contact : info@omniterra.be