MARIA MAGDALENA KRISTAL

Dit is een hoogst bijzonder meesterkristal met een uitzonderlijk hoge trilling, én tegelijk een enorm sterk aardende invloed. Hij werd gevonden in Zambia, alweer een hele tijd terug, en de vraag is of dit kristal ooit opnieuw gevonden zal worden. Het Maria Magdalena kristal is een samengroeisel van heel veel soorten kristallen, o.m. goethiet, hematiet, bergkristal, rookkwarts, flogopiet, muscoviet, magnetiet, sfaleriet, rutielkwarts, soms toermalijn, soms pyriet, soms citrien. Dit is een ondoorgrondelijk kristal, het verspreidt een speciale atmosfeer van hoogste helderheid, heling en zuivering.

Maria Magdalena kristal zet je hart wijd open en stimuleert je om beslissingen en handelingen vanuit je innerlijk weten te stellen i.p.v. vanuit het hoofd. Dit kristal verhoogt de frequentie van je uitstraling zo sterk dat er geen verstoring of onbruikbare invloed van buitenaf in jouw energie naar binnen kan komen. Hij schept geestelijke orde en rust, helderheid en harmonie. Maria Dit meesterkristal wordt therapeutisch voor heling en sjamanistische reizen naar binnen gebruikt, en het biedt intense voeding en gronding bij meditatie. Dit kristal helpt je om een heldere focus naar binnen te hebben, en ruimte in jezelf te creëren.

Maria Magdalena kristal heldert je ‘kanaal’ op en stimuleert het groter goddelijk bewustzijn. Bovendien helpt dit kristal je opruimen waar je klaar mee bent en wat je onnodig met je mee zeult, en helpt het je om los te komen van oude patronen en gewoontes. Dit is het ideale kristal voor wie zijn/haar eigen schoonheid en puurheid wil ontmoeten, ervaren en openbaren. Dit kristal ruimt angst uit de weg en versterkt durf, moed en doe-kracht.

Maria Magdalena kristal lijkt het goddelijk univesum in gestolde versie te zijn. Je hoeft dit kristal nooit te reinigen, het verspreidt puurheid en reinigt de ruimte van alle vorm van verstoring of ballast. Als geen ander laadt hij alle andere kristallen op, en zet hij hun kracht helemaal open. Dit is een ‘godsgeschenk’. (De vermelding ‘god’ heeft hier geen religieuze betekenis, ik verwijs ermee naar het universum van Liefde).


Contact : info@omniterra.be