LIGHT CHILD KRISTAL (5e dimensie kristal)

Dit uniek kristal heeft een uitzonderlijk hoge én aardende vibratie. Dit licht- en aardevoedsel komt vlot stromend naar binnen, en geeft gronding en concrete vorm aan het hoge en abstracte ‘Licht’. Het geeft vorm aan je hoogste doelen, je spirituele passies en je transformaties. Dit kristal helpt je om de allerbeste goddelijke versie van je Zelf te manifesteren in het dagelijkse leven, en het verhoogt de frequentie van je hele wezen. Zacht en zonder te confronteren helpt het zogenoemde light child kristal je om remmingen, oude en onbruikbaar geworden patronen en angsten te laten gaan, en innerlijke switchen te maken naar helder, zuiver, wakker en liefdevol. Dit kristal is een uitgesproken sleutel tot het vergroten van je bewustzijn en het wakker maken van de universele liefde die van nature in jou leeft en jou leven geeft.

Dit kristal kreeg deze naam omdat het jouw ware Zelf, het lichtkind in jou, activeert en uitnodigt om zich te manifesteren. Het kristal helpt je allerlei oude overtuigingen, verdriet, gewoontes en troep zien van waaruit je soms kan handelen zonder dat te beseffen, en het tilt je daaruit, op naar universeel en wakker bewustzijn. Spiritueel bewust en wakker zijn klinkt aantrekkelijk, maar we komen geen stap vooruit als we geen worteltjes in de aarde hebben. Dit kristal bevordert én het helder bewust zijn én de stevige gronding in het hier-en-nu, waar dit bewustzijn zich dient te manifesteren in heel concrete dingen.

Dit kristal helpt ons te realiseren dat we niet moeten vragen buiten onszelf, dat we ons niet moeten verbinden met gidsen of meesters of wie dan ook, buiten onszelf, om inzicht te vinden en om te zetten. Dat licht kunnen we enkel in onszelf vinden en aanwakkeren.


Contact : info@omniterra.be