LEMURISHE TANGERINE

Dit is een blijmaker en een opwarmend kristal voor deze tijd. Hij brengt je ontvankelijke, creatieve innerlijke kind naar buiten en herinnert je aan je natuurlijke spontaneïteit. Dit bijzonder kristal schenkt je diepe worteltjes in het hier-en-nu, maar tegelijk verbindt het jou met het licht dat je bent en de universele wijsheid die in je wezen leeft. Lemuriaanse tangerine wordt alom gebruikt voor heling en energetische ontgifting, maar is ook hét kristal om je grenzen te verleggen, open te staan voor nieuw.

Deze tangerine helpt je om nieuwe gebieden in jezelf, in de wereld en het leven te ontginnen, en voorbij te gaan aan angst. Het kristal stimuleert je om je inzichten in daden om te zetten, en geeft warme levensvreugde en passie.

In combinatie met Lemurizch zaad kristal uit Brazilië bekom je een uitstekende geleiding van je levensenergie, en een heel bijzondere algehele reiniging en ‘optilling’ – een intense verhoging van je natuurlijke frequentie. Je kan het kristal zowel gewoon bij je houden als gebruiken bij meditatie. Deze tangerine zet spanning en storing van het energetisch veld om in harmonie en helderheid, en het reinigt en sterkt de werking van alle kristallen in de buurt.


Contact : info@omniterra.be