LAPIS LAZULI

Dit opmerkelijk kristal stimuleert ons vermogen om te laten gaan wat we op vandaag niet meer kunnen gebruiken en toch nog vast zouden houden. Mensen die emoties verkroppen of zich niet vlot kunnen uitdrukken, en daar last van ondervinden, hebben veel baat bij lapis lazuli.

Dit kristal ontstoort de ruimte van mentale spanningen, en neutraliseert stress en elke vorm van spanning, in een ruimte of bij de persoon die lapis draagt. Lapis neemt de verstorende werking van pc, gsm en elektrostatische toestellen of gevaarlijke straling (scan) weg uit het lichaam.

Lapis helpt bij het verwerven van inzicht, helderheid en het ontspannen van de geest. Hij schenkt innerlijke rust en acceptatie. Lapis kan als een spiegel te werk gaan, maar helpt je om confrontaties constructief aan te gaan. Dit kristal helpt je om emotionele blokkades op te heffen.

Lapis lazuli wordt ook gebruikt om de kwaliteit van de slaap te verbeteren, spanningen in keel en longen te verzachten. En bovendien is dit een uitstekend kristal om je grenzen te respecteren en goed bij jezelf te blijven, zodat anderen niet over jou heen trappelen en zodat hun pakje niet aan jou blijft kleven.


Contact : info@omniterra.be