HERKIMER & CHINESE DIAMANT

Dit is géén diamant, net zoals Herkimer geen diamant is. De diagonale (hexagonale) groeilijnen lopen bij dit kristal op dezelfde manier als bij diamant, vandaar de vergelijking.

Dit kristal heeft, net zoals het Herkimer diamant een bijzonder hoge en heldere vibratie, een klein stukje licht de ruimte al intens op, en brengt ‘licht-voeding’.

Chinese diamant en Herkimer zijn dezelfde, maar verschillen in hun vindplaats. Herkimer wordt ontgonnen in de Herkimer mijn in New York. Beiden zijn ze a.h.w. een manifestatie van het hoogste licht. Ze brengen licht aan, verhogen je trilling en die van de omgeving, en maken de ingedommelde geest wakker en helder.

Sleutelwoorden zijn lichtvoeding, transformatie, spirituele wakkerte, mentale en fysische ontgifting. Het licht dat je bent manifesteert zich in je denken en je handelen, en vindt via jezelf een sterke uitstraling naar buiten. Chinese en Herkimer diamant reinigen je aura en de ruimte en verheffen de energie ervan tot een sacraal veld. De aanwezigheid van dit kristal opent deuren, deblokkeert, verlicht elke stap en reinigt straling, verstoring en hindernis van energetische en mentale aard. Bovendien is dit een schenker van vreugde, dankbaarheid en een geïnspireerde, creatieve geest. Het is een zegen om dit kristal bij je te hebben.


Contact : info@omniterra.be