GROENE AVENTURIJN

Aventurijn bestaat in groen, geel, oranje en bruin. Groene aventurijn ontspant het hart, geeft hoop en vertrouwen en schenkt een gevoel van innerlijke rust en bescherming, welbehagen. Hij helpt je om harmonie te creëren en om relativerend om te gaan met moeilijke situaties.

Groene aventurijn geeft je een duwtje in de rug om vertrouwen op te brengen in moeilijke situaties, en je over te geven aan het verloop ervan. Dit kristal werkt kalmerend op emotioneel vlak, en kalmeert de zenuwen. Hij brengt rust in geval van te hoge spanning en nervositeit. Hij helpt je om te volharden, aan te pakken en recht op je doel af te gaan. Hij helpt je kijken naar mogelijkheden i.p.v. beperkingen, en hij helpt je om creatief en met een probleem-oplossende geest om te gaan met omstandigheden.

Bovendien helpt hij om verstorende trillingen (zoals afkomstig van gsm, pc, elektrostatische verstoring, wateraders) te neutraliseren. Hij helpt je om je zelfzekerheid en je zelfvertrouwen te versterken, en om vastberaden en met vertrouwen te handelen.

Lichamelijk verzacht elk soort aventurijn pijn, hij verhoogt de weerstand, en heeft een goede invloed op stress en alle lichamelijke gevolgen daarvan. Groene aventurijn heeft een gunstig effect op het cholesterolgehalte, ontspant de zenuwen rond het hart, en helpt bij het vormen van gezonde cellen.


Contact : info@omniterra.be