GOUDEN CALCIET MET BARIET

Wanneer kristallen in de natuur met mekaar vergroeien, vormen zij steeds een perfecte balans. De gouden calciet is een meesterkristal, hij vibreert zeer hoog en subtiel. De aanwezigheid van bariet maakt het mogelijk om die hoge vibratie te ontvangen en om te zetten in bruikbare, werkbare vitaliteit in ons bewustzijn en ons dagelijkse leven. Dit kristal werd nog niet lang geleden in Mexico ontdekt.

Gouden calciet met bariet is een kristal van liefdesbewustzijn, zalving en heling van menselijke blokkades en frustraties. Hij verspreidt een sacrale frequentie, en maakt de ruimte waar hij zich bevindt sacraal. Koester dit kristal en hou hem geregeld bij je. Hij zal je vitaliseren, opwarmen, inspireren, zalven en enthousiasmeren. Gouden calciet met bariet is een uitgesproken kristal van wijsheid en transformatie naar wakkerte en helder bewustzijn, terwijl hij tegelijk grondend en fysiek harmoniserend werkt. Op mentaal vlak schenkt dit kristal vertrouwen, doorzetten en passie. Hij helpt ons om vlot en constructief te zijn in contacten, en om een positieve focus te hebben in wat we doen.

De aanwezigheid van de bariet versterkt het harmoniserend en balancerend effect van de gouden calciet, hij versterkt de kracht van onze focus en doorzetting, en vergroot onze geestelijke helderheid in heel gewone dagelijkse dingen. Bariet helpt ons te zien wat voor onze groei essentieel is en wat losgelaten dient te worden. Deze calciet met bariet toont ons de essentie en de bijzaak.


Contact : info@omniterra.be