CRAZY LACE AGAAT

Deze gulle en vrolijke agaat springt er zowat uit bij de agaatfamilie.
Dit is, naast de vuuragaat, de enige activerende en pulserende agaatsoort.

Hij helpt ons om te kijken door de ogen van een kind, en met verwondering en enthousiasme in alles de mogelijkheden en de kansen te zien. Dit is dé steen voor mensen die lusteloos zijn, neerslachtig of zwartgallig.

De crazy lace agaat geeft ons een duwtje in de rug om flexibel met situaties en veranderingen om te gaan, vlot in het leven te staan en beweging in blokkades te brengen. Hij stimuleert ons om vanuit zelfvertrouwen en een blije, optimistische geest te handelen, en hij bevordert bovendien alles wat te maken heeft met constructiviteit, positiviteit en groei. De crazy lace agaat helpt ons om oplossingen te vinden en vergroot onze geestelijke draagkracht. Hij voert spanningen en stress af, en tovert een glimlach op ons gezicht. Dit is een hartverwarmer en een trooster, een dragende vriend en een hulp om creatief met situaties om te gaan.

Deze steen werkt tegelijk kalmerend en krachtschenkend, rustgevend en ophelderend.

Hij is een ideale hulp voor mensen die zichzelf moeilijk kunnen accepteren, die veeleisend zijn en alsmaar in twijfel blijven steken. Met deze steen voelt alles als lichter en draaglijker.


Contact : info@omniterra.be