CODE KEEPER

Dit is een recent ontdekt bijzonder kristal, en het is erg zeldzaam.

Code keeper wordt gevonden in dezelfde mijn als het Lemurisch zaad kristal, in de Minas Gerais, Brazilië.

Dit kristal bundelt uitzonderlijk veel licht, en is als het ware een sleutel tot hoog en helder bewustzijn. Tot dit kristal kunnen bepaalde mensen zich erg aangetrokken voelen, en voor hen zal het kristal zich openen en zijn rijkdom aan helder inzicht schenken. Dit kristal heeft grillige vormen en lijnen, maar het is buitengewoon helder. Je kan dit kristal zien als een schatkamer aan wijsheid en informatie op zielsniveau.

Hij schenkt aan iedereen iets anders, op maat, volgens dat waar men aan toe is en waar men mee aan de slag kan. Het is goed om je met dit kristal te verbinden, het aan niemand door te geven, en af en toe tijd te nemen om met dit kristal even in stilte te zijn. Het is heel bijzonder dat dit kristal, hoe hoog zijn vibratie ook is, tegelijk voor een stevige gronding zorgt. Als je jou intens met de code keeper verbindt zal hij je energie reinigen, de chakra’s harmoniseren en emotionele balast of alles wat je met je meedraagt verwijderen.

Dit is een meesterkristal voor helderheid, verhoging van je bewustzijn en holistische heling en zalving. Hij brengt je in contact met je meesterlijke innerlijke al-weten en met het goddelijk wezen dat je bent, en hij helpt jou om vanuit die wijsheid in het leven te staan i.p.v. vanuit menselijke emoties, verhalen, gewoontes en angst.


Contact : info@omniterra.be