Stenen

Stenen ontmoeten

We gaan in een intense ontmoeting met enkele kristallen, en ervaren wat die met ons doen. Zo kan je de stenen leren kennen en je laven aan hun vitamientjes. De stenen hebben zich gevormd gedurende miljoenen jaren. Zij dragen in zich een voor ons onvatbare wijsheid, en hun vibratie is een bron van kracht en voeding.

Dit is geen informatie-overdracht, maar een meditatie-namiddag.
Via je ervaring met de steen kom je hier veel meer over de steen te weten dan wat informatie je kan schenken.

  • Prijs € 25
  • Beperkt aantal deelnemers.

Voor de data check onze kalender.

Stenen-atelier

Kom naar de kristallen…
… in stilte, met je gevoel, bereid om te luisteren naar welk kristal je aantrekt, ook als je niet weet waarom. Kom met een open geest, en vergeet even alles wat je eventueel over kristallen weet, opgezocht of gelezen hebt.
Laat het idee dat je iets zoekt om jou te helpen met één of ander maar achter je.
Neem je tijd, kom niet shoppen. Bekijk ze, voel ze en geef het even de tijd.
Kijk voorbij wat je mooi vindt, en ontdek dat je een kristal ‘mooi’ kan vinden los van zijn vorm of kleur, op een ander level.
Zij zijn miljoenen, zo niet miljarden jaren oud, en wij komen even langs op hun pad.
Ze hebben ons alleen maar te schenken, te voeden, te verlichten.
Kom, beleef en geniet!
Voor de data check onze kalender.

Is een bezoek voor jou niet mogelijk, dan kan je jouw bestelling thuis laten toekomen. Laat mij via persoonlijk berichtje weten wat je zoekt, of raadpleeg de vele foto’s en info op de pagina Stenen van Gwendoline. De kost bij het opsturen van kristallen bedraagt 7€.
Contacteer me gerust.

  • Vrije toegang tijdens de openingsuren

Stenen-meditatie

Tijdens een stilte-namiddag gebeurt het weleens dat we onze stilte verdiepen met behulp van een kristal. Dat gebeurt spontaan, en wordt niet vooraf aangekondigd.

Vragen en advies over stenen

Wil je graag iets weten over stenen, en lukt het je niet om naar het stenenatelier te komen, dan kan je op de facebook-pagina Stenenatelier terecht voor vragen en vind je tips en advies over stenen en hun invloed.
Of contacteer me.