Stenen

Stenen ontmoeten

We gaan in een intense ontmoeting met enkele kristallen, en ervaren wat die met ons doen. Zo kan je de stenen leren kennen en je laven aan hun vitamientjes. De stenen hebben zich gevormd gedurende miljoenen jaren. Zij dragen in zich een voor ons onvatbare wijsheid, en hun vibratie is een bron van kracht en voeding.

Dit is geen informatie-overdracht, maar een meditatie-namiddag. Via je ervaring met de steen kom je hier veel meer over de steen te weten dan wat informatie je kan schenken.

  • Prijs € 25
  • Beperkt aantal deelnemers.

Stenen-atelier

Kom je graag een kijkje nemen, heb je vragen over stenen of wil je graag een tip (welke steen past bij mij, welke steen geef ik best aan iemand, hoe onderhoud ik ze en laad ik ze op, enz.), dan ben je van harte welkom op elke 2e en 4e woensdag, van 15u tot 19u. Voor de data check onze kalender.

Lukt jou dit niet, dan zoeken we samen naar een geschikt moment voor een bezoek aan het stenen-atelier. Contacteer me gerust.

  • Vrije toegang tijdens de openingsuren

Stenen-meditatie

Tijdens een stilte-namiddag gebeurt het weleens dat we onze stilte verdiepen met behulp van een kristal. Dat gebeurt spontaan, en wordt niet vooraf aangekondigd.

Koopjesweekends

lente-opruiming en Kerst-verkoop

Een koopjesweekend is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de context van kristallen. Ik ben dan voornamelijk een stenen-gids, en er staan spontaan ‘rondleidingen’ in de wereld van de stenen. Bovendien is zo’n weekend een heel gezellig samenkomen van gelijkgestemden, en de sfeer is aangenaam en hartelijk.

Een koopjesweekend wordt tijdig aangekondigd in de nieuwsbrief. Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen.

Vragen en advies over stenen

Wil je graag iets weten over stenen, en lukt het je niet om naar het stenenatelier te komen, dan kan je op de facebook-pagina Stenenatelier terecht voor vragen en vind je tips en advies over stenen en hun invloed.
Of contacteer me.