Dat ben ik!


Dat ben ik!
En ik ben er zeker van dat mijn zakken vol steentjes zitten!
Van kleins af aan was ik begeesterd door de oerkracht en pracht van de natuur. Die kracht was mijn Vader-Moeder, mijn toeverlaat en bron van leven. We woonden in een drukke straat in de stad, ik was steeds op zoek naar groen, een boom, water, steentjes,… Het leven op zich, als kracht, was voor mij bovenal een wonder. Al 30 jaar ben ik actief bezig met het ingaan van dit wonder. 25 jaar lang begeleidde ik mensen in wakkerte, inzicht en persoonlijke groei. Ik liet dit acht er mij, net voor de coach- en spiritueel werkers-verzadiging , en ging door met het wakkerte-werk op een andere manier. Altijd waren de kristallen als een meester, een gids, een intelligentie die mij de weg toonde. En in onze ‘zogenaamde’ winkel, het Stenenatelier, geef ik mensen bij hun gekozen kristallen een sprankeltje wakkerte mee, een tikje ‘ah ja!’, een duwtje in de rug, een verademing.

Alles was voor mij steeds in alomtegenwoordige ‘stilte’ omhuld. Mijn innerlijke wereld is stil, in de zin van rijk, groot, wakker, pittig en vol goesting in het leven. Stilte is net zoals de oerkracht van kristallen mijn innerlijke bron van Zijn. Tussen beiden bestaat voor mij geen verschil. Als stiltewerker bied ik even haast geen activiteiten aan vanuit Omni terra (zo loopt mijn pad nu), maar ik ben niet gestopt, al zijn er nu geen stiltedagen en inspiratiesessies. Elke dag ervaar ik mezelf als een doorgever van stilte. Dat gebeurt niet via fysieke stilte, maar bij elke stap en bij al wat ik doe.

Als auteur en uitgever heb ik alvast al heel wat ‘stilte’ verspreid Mijn boeken zijn een bundel van inspiratie om die ‘stilte’ als helder bewustzijn in het hier en nu te ervaren, en jezelf daarin te zien in je Zijn. Na alle eindejaarsdrukte, en een lange verpozing in de natuur begin dit jaar, maakten we er eindelijk werk van om het uitverkochte boek #bruidvandestilte in 2e druk te laten gaan. Het verhaal van Neena gaat over mezelf, dat zal de lezer wel snappen Maar het gaat ook over jou! Omdat een boek over zelfrealisatie vaak een zwaar te behappen pak is, goot ik het intense Stilte-verhaal in romanvorm, het leest als een trein en je gaat er meteen zelf in. Dat is #bruidvandestilte en #walsvandestilte. Een wakkerte-boek (een spiritueel boek, maar ik gebruik dat woord niet graag, wegens te vaak ondergedompeld in dat esoterisch sausje waar ik buikpijn van krijg ) biedt nooit ‘nieuwe’ informatie aan maar reikt je de hand om jezelf te zien en te zijn. Nieuwe info krijgen we in feiten, kennis, mentale bagage. Over mijn boeken: www.boekenvangwendoline.com

Al ben ik nog datzelfde meisje, dit jaar word ik 50, en ik vier 30 jaar wakkerte-werk! Ik ben eigenlijk super fier op mezelf, 100% selfmade, nooit heb ik iets gekopieerd, altijd heb ik het ontdekt. Al word ik wel heel vaak gekopieerd, dat is een ander paar mouwen

Dank je dat je heel mijn verhaal gelezen hebt!!

Maak(te) jij deel uit van mijn wakkerte-pad? Dan ben je meer dan welkom om dit te komen vieren op zondag 16 juli! Meer info volgt later, en dan kan je jou aanmelden via info@omniterra.be

Dankbaar

Gwendoline

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie