Vragen aan Gwendoline

Waarom is inschrijven voor sessies noodzakelijk?

De informatie die bij een sessie wordt doorgegeven, dient ter inwerking. De tekst wordt uitgetypt en via email aan de deelnemers bezorgd. Wij dienen dus te weten wie aanwezig was. Ontvang je een lange tijd geen teksten terwijl je aanwezig was op sessies, laat het ons dan weten. Het is altijd mogelijk dat een sessie wegens onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. We kunnen je bij annulatie slechts verwittigen wanneer je ingeschreven bent.

Waarom ontvangen we 2 of 3 keer de mails van omni terra?

De emailadressen zijn opgeslagen in meerdere bestanden. Zo is het mogelijk dat jouw adres zowel voorkomt in het bestand ‘groeigroep’ als in het algemene bestand.

Wie hebben we aan de lijn als we bellen, en wie ontvangt onze emails?

Omdat Gwendoline zich op het inhoudelijke werk dient te concentreren,behartigt Griet Deschamps het contact, de inschrijvingen en het doorsturen van de teksten en emailberichten. Is een email persoonlijk aan Gwendoline gericht, vermeld dan in de mededeling ‘persoonlijk aan Gwendoline’. Neem bij voorkeur contact met ons op via email. Enkele mensen hebben nog het privételefoonnummer van Gwendoline. Gelieve dit nummer NOOIT te gebruiken. Beter nog: verwijder het a.u.b.

Hoe komt het dat een sessie soms geannuleerd wordt?

In de eerste plaats is Gwendoline auteur.

Via het geïnspireerd schrijven kan de informatie, steeds gericht op inzicht en bewustwording, veel mensen bereiken. Het schrijven van een boek gebeurt met haar, dit is niet iets wat ze vanuit haar wil plant. Zit de muze klaar, dan moet alles wijken, ook de geplande sessies. Wanneer ze hier geen gehoor aan geeft, lukt iets anders eenvoudig niet, en moet men weer huiswaarts keren. Dank voor je begrip.

Alle info over haar boeken: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Universele religie:

Het werk van Gwendoline is een neutraal en open gebeuren, voor mensen van alle afkomsten en religieuze strekkingen. Zelf hangt de werking geen religie aan. Gwendoline spreekt van ‘universele religie’: onze verbondenheid met de ene vormeloze Bron, ongeacht in welke vorm mensen die bron wensen te zien. De zangceremonie of aarti komt uit het hindoeïsme, maar is een uitdrukkingsvorm waarbij we ons met de vormeloze Bron verbinden. De tekst belicht verschillende aspecten van onszelf, in de vorm van hindoeïstische goden. We kiezen ervoor deze ceremonie in de werking van omni terra op te nemen omwillen van de open en universele zienswijze en de helende kracht van het gebeuren.

Op de hoogte blijven:

Wil je de maandelijkse activiteitenkalender en de nieuwsbrief per email ontvangen? Vraag ze aan via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it