Inspiratie, izicht en bewust Zijn

De taak van Gwendoline bestaat erin om op een neutrale en universele manier inzicht, helderheid, stimulans en vertrouwen mee te geven, afgestemd op jou en dit speciale ‘nu’. De rode draad is steeds het verwerven van inzicht, inspiratie en bewust ‘zijn’. 

Gwendoline is een spreekbuis voor het innerlijke weten. Dit gebeurt via channeling (doorgave via afstemming op de innerijke bron van weten) in de groepssessies, en via geïnspireerd schrijven. Bij omni terra is er ruimte voor stilte en verdieping, intense sessies en meditatie, maar ook voor ontmoeting en gezellig samenzijn. 

Er zijn 5 boeken van Gwendoline verschenen. Alle info vind je op www.boekenvangwendoline.com

 

Onze kalender vind je onder de rubriek 'agenda', en kun je aanvragen via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Inschrijven is steeds nodig, ten laatste de dag voor de sessie, via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 


Suggesties of opmerkingen zijn welkom. Deel ze ons mee via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it