Gwendoline begeleidt mensen om hun authentieke innerlijke kracht aan te boren en inzicht in zichzelf en het geheel te stimuleren. Hiervoor stemt ze af op de bron van alle weten, in elk van ons aanwezig. Uit die ‘bron’ haalt zij op wat voor jou op dit moment belangrijk is en waar je hier en nu mee aan de slag kunt.
Gwendoline heeft een jarenlange ervaring in:

begeleiding van kinderen/jongeren/volwassenen
begeleiding voor klasgroepen/gezinswerking/bedrijfsleiders en werknemers
palliatieve zorgverlening en rouwbegeleiding

De werking biedt sinds '98 een plek om even bij jezelf te komen, en richt zich naar mensen met een open en kritische houding die nieuwsgierig, leergierig en met verwondering vragen durven stellen. 

Via inspiratie-sessies wordt bruikbaar inzicht aangereikt. Dit inzicht komt niet van buitenaf, maar van het oerweten dat in elk van ons leeft. Bij Omni terra neemt ook stilte en verdieping een belangrijke plaats in. Via verstilling komt immers dit oerweten tot spreken in ons dagelijkse leven.

Gwendoline werkte mee aan volgende reportage:

http://www.npo.nl/de-kracht-van-de-stilte/27-12-2014/POW_00913718


Als auteur en uitgever verspreidt Gwendoline de inzichten en inspiratie die via haar dagelijkse werk worden verkregen, in boekvorm.

Informatie over de boeken van Gwendoline: www.boekenvangwendoline.com (website is tijdelijk buiten gebruik)

 

Ontvang je graag de kalender met alle activiteiten en informatie? Stuur ons een mailtje: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it